دوری از رفاه زدگی، راه دفاع از حکومت علوی
۰ نظر Share

دوری از رفاه زدگی، راه دفاع از حکومت علوی

مذهبی سیاسی

یک کارشناس مذهبی گفت: دوری از رفاه زدگی راه دفاع از حکومت علوی است.

حجت‌الاسلام سیدجعفر حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: برای دفاع از دین، ماندن و مقاومت کردن در خط امیرالمومنین (ع) باید رفاه زدگی، اشرافی گری، رباخواری و عافیت طلبی که دشمن همیشه به دنبال آن بوده در حکومت اسلامی و زندگی اسلامی از خود دور کنیم چرا که این موارد حتی به مقدار کم در حکومت اسلامی زیاد دیده می‌شود و به بدنه جامعه سرایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه شب قدر شب نزول قرآن، تعیین مقدرات و اثبات زنده بودن امام زمان (عج) و همچنین از هزار ماه عبادت برتر و افضل است، اظهار کرد: ائمه معصومین احیا و قرآن به سر گرفتن را یکی از محوری‌ترین اعمال شب قدر دانسته و پیامبر اکرم (ص) طی ۲۳ سال رسالت خود در نقاط مختلف و مواقع مناسب مردم را به قرآن و اهل بیت دعوت می‌کرد تا آنجایی که آخرین حرف پیامبر در جلوگیری از گمراهی مردم، به جای گذاشتن دو گوهر گران بها قرآن و اهل بیت است.

این کارشناس مذهبی دنیا طلبی را مهمترین عامل یاری نکردن و ایستادن مردم کوفه در مقابل حضرت علی (ع) دانست و گفت: مسلمانان و سربازان پیامبر اکرم (ص) حتی بدون داشتن لباس مناسب و شرایط بسیار سخت برای اسلام می‌جنگیدند تا اینکه اسلام فتوحات و درآمدهایی را ایجاد که سهم خواهی‌ها و فاصله طبقاتی در عصر امیرالمومنین (ع) به اوج خود رسید و در نهایت مردم کوفه به دلیل سهم خواهی از امام خود جدا شدند.

حسینی خاطرنشان کرد: کسی که یک عمر به علت قدرنشناسی منزلت، معرفت خود، خدا، قرآن و اهل بیت را پیدا نکرده در غفلت به سر می‌برد و امکان رسیدن به درک درست و تحول در خود در شب‌های قدر تعالی او را به همراه دارد.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: یک ساعت تفکر، برتر از هفتاد سال عبادت بوده و عبادتی که در آن تحول و پیشرفتی نباشد نزد درگاه خداوند ارزش چندانی ندارد و یک شب احیا داشتن و رسیدن به پیام شب قدر و قدرشناسی می‌تواند برتر از یک عمر عبادت باشد.

حسینی با اشاره به اینکه مذاکره علوم اهل بیت و امیرالمومنین (ع) و تبیین جایگاه و حقایق قرآن یکی از بهترین اعمالی که در شب قدر و در روایات سفارش شده است، بیان کرد: استغفار یکی از ابزار مهم برای رسیدن به رحمت خداوند بوده که در ماه رمضان خواسته یا ناخواسته گسترده و در حال جوشش است.

وی گفت: کمترین حرکت انسان برای جلب رحمت خداوند، توبه و استغفار به گونه‌ای که علاوه بر پشیمانی، عدم برگشت به گناه، ادای حق‌الناس و حق الله و با دلی پاک که در شب‌های قدر بسیار سفارش شده است.

این کارشناس مذهبی یادآور شد: انجام غسل قبل ازنماز مغرب و عشاء، زیارت امام حسین (ع)، ذکر استغفار حداقل ۱۰۰ مرتبه، صد رکعت نمازهای مستحبی، دعاهای مخصوص، ذکر اللهم العن قتله امیرالمومنین (ع)، نماز دو رکعتی مختصر و ۷۰ مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه از دیگر اعمال مشترک در شب‌های قدر بوده است.

حسینی خاطرنشان کرد: امیرالمومنین (ع) در زمان خود به دلیل وجود فاصله طبقاتی و عملکرد نامناسب سعی در جبران محرومیت‌ها و کمبودهای جامعه خود داشته و عدالت یکی از شاخصه‌های اصلی امیرالمومنین بود که اگر جوانان مؤمن امروز با این دیدگاه ادامه دهنده راهش باشند یقیناً محرومیت‌ها کمتر و جامعه احیا خواهد شد، به طور مثال پویش‌های کمک به زلزله و سیل زدگان نمونه بارز این موضوع است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

شبکه های اجتماعی